Relatiegeschenken - Signpost B.V.

Relatiegeschenken

Dat doen we


hoe we dit doen.

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken nodig voor jouw bedrijf? Jouw zakelijke relatie versterken of je personeel, klanten en leveranciers verrassen? Met unieke relatiegeschenken zorgen we ervoor dat jouw bedrijf goed naar voren komt. We laten je graag kennis maken met ons uitgebreide assortiment relatiegeschenken en give-aways die wij bedrukken in de huisstijl van je bedrijf.

Zullen wij ook voor jou aan de slag gaan?

vraag offerte aan

Relatiegeschenken van Signpost vallen op!

Met unieke relatiegeschenken in jouw eigen huisstijl verspreid je jouw uitstraling! Zakelijke relatiegeschenken of een promotioneel item met de wauw factor? Uiteraard denken wij mee om een goed concept voor jou neer te zetten. Vergroot jouw naamsbekendheid door middel van relatiegeschenken. Of het nou gaat om een pen of een complete goodiebag. Wij zorgen ervoor dat jouw naam of huisstijl herkenbaar is en bij potentiële klanten opvalt.

Wanneer geef je relatiegeschenken? Natuurlijk is er altijd wel een reden te verzinnen! De feestdagen, een jubileum, een behaald resultaat, etc., etc.. Voor give-aways denk je gauw aan beurzen, evenementen en acties. Alles is mogelijk! Laat jouw bedrijf opvallen en zorg ervoor dat deze ook op een positieve manier onder de aandacht blijft.

 

 

Relatiegeschenken met jouw naam, beeldmerk of print

De afgelopen jaren zijn al honderden tevreden klanten de deur uitgegaan met mooie relatiegeschenken en/of promotie-artikelen. Pennen, keycords, zonnebrillen, tassen, polo’s, petten etc. In een ontwerp laten wij altijd zien hoe jouw beeldmerk op de relatiegeschenken eruit komt te zien.

Jouw wensen en eisen zetten wij om in een passend product. Moeite met het samenstellen van een complete goodiebag of een mooi pakket met relatiegeschenken? Ook daar dragen wij graag een steentje aan bij.

Vergroot jouw naamsbekendheid doormiddel van relatiegeschenken!

 

 

Relatiegeschenken en giveaways

Relatiegeschenken en promotie-artikelen zijn er in allerlei soorten en maten. Om een beetje wegwijs te worden in de mogelijkheden staan hieronder een aantal categorieën:

Schrijfwaren

Op kantoor, onderweg en thuis, pennen worden overal gebruikt. Niet voor niets de meest praktische give-away die wij natuurlijk in jouw eigen stijl bedrukken. Leverbaar in allerlei soorten en maten die aansluiten op jouw bedrijf, product of dienst.

Kantoor benodigdheden

Verras jouw relatie met een mooi zakelijk geschenk! Laat deze bedrukken of graveren met jouw logo of een passende tekst. Check ons grote aanbod in kantoorbenodigdheden om passende relatiegeschenken uit te zoeken.

Tip (!) we leveren ook stickers en keuringsstickers voor bedrijven.

 

 

Tassen en reisartikelen

Een tas met jouw logo voorbij zien komen? Grote kans met onze mooie tassen in diverse kleuren en uitvoeringen die ook zeker gebruikt zullen worden! Maar denk ook eens aan reisartikelen in jouw huisstijl, niet alleen praktisch maar ook doeltreffend!

Gadgets

Een beurs, workshop, open dag of een ander evenement? Wij leveren een groot assortiment aan gadgets die naar wens bedrukt of gegraveerd worden. Ook mooi in een pakket met relatiegeschenken.

 

 

Textiel

Denk hierbij aan polo’s, T-shirts, sweaters, jassen, caps etc. Met jouw eigen logo of beeldmerk ben je zichtbaar bij alle doelgroepen. Een groot bereik met een kleine moeite.

 

Ook meer weten over relatiegeschenken?

Wij bij Signpost vinden het heerlijk om in de wereld van de relatiegeschenken te duiken om voor jouw bedrijf een optimaal concept neer te zetten! Heb je alleen een pen met naam nodig? Natuurlijk doen wij dit ook! Neem vrijblijvend contact op voor een offerte of kom eens langs voor een kop koffie!

Nb. wij leveren ook presentatiesystemen & ontwerpen beursstands voor bedrijven. Neem gauw een kijkje!

Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Zullen wij ook voor jou aan de slag gaan?

vraag offerte aan