Vlaggen en banieren - Signpost B.V.

Vlaggen en banieren

Dat doen we


hoe we dit doen.

Vlaggen en banieren

Vlaggen en banieren zijn vanaf een grote afstand zichtbaar en daarom een belangrijk onderdeel van buitenreclame. Vlaggen en banieren ter promotie van je bedrijf of evenement is een krachtige en professionele manier om jouw boodschap over te brengen. Je winkel of bedrijfspand is pas écht af met opvallende vlaggen of banieren voor de deur.

Vlaggen en banieren kun je voor veel verschillende doeleinden gebruiken en trekken zeker de aandacht van jouw bezoeker of klant. Wat wel belangrijk is, dat je de juiste vorm en kwaliteit kiest.

Zullen wij ook voor jou aan de slag gaan?

vraag offerte aan

Vlaggen

Vlaggen zijn er in allerlei soorten en maten: mastvlaggen, gevelvlaggen, kioskvlaggen, spandoeken of beachflags. Hoog in de lucht, aan de gevel, staand voor de deur of op een event. Wij kijken graag mee naar jouw situatie en geven graag onze professionele mening over welke vlaggen passend zijn.

 

Banieren

“Wind of geen wind” jouw boodschap is altijd goed leesbaar. Banieren zijn een veelzijdig en flexibel communicatiemiddel en erg geschikt als reclame voor buiten. Op een eenvoudige en snelle manier creëer je door middel van banieren een passende uitstraling of introduceer je een product of dienst.

 

 

Wat is er belangrijk bij de aanschaf van vlaggen en banieren

Wil je het imago van jouw bedrijf hooghouden, dan kies je uiteraard vlaggen en/of banieren met de beste prijs / kwaliteitsverhouding! Vlaggen en banieren met een goede kwaliteit zijn kleurecht, gaan een lange tijd mee en zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen! Vlaggen of banieren zijn perfect ondersteunend aan reclameborden en/of gevelreclame.

 

Levensduur

Vlaggen en banieren hangen in weer en wind buiten en hebben daarom helaas geen eeuwige levensduur. Het is vooraf lastig te bepalen hoelang een vlag mee gaat. Op locaties met veel wind zoals aan de kust slijten vlaggen veel sneller dan binnen bebouwde locaties. Meestal ligt de levensduur op ca. 3-6 maanden. Het speelt een grote rol of de vlaggen en banieren tijdens storm of harde wind blijven hangen, dit heeft grote invloed op de slijtage en levensduur. Ons advies is om altijd een aantal vlaggen of banieren in voorraad te houden zodat je makkelijk en snel kunt wisselen als het nodig is.

 

Bedrukking

Voor de realisatie van kwalitatieve, weerbestendige, kleurechte vlaggen en banieren met een haarscherpe weergave van jouw bedrijfslogo en/of boodschap gebruiken wij de meest geavanceerde druktechnieken.

 

Vlaggenmasten

Bij elke situatie hoort een passende mast, wij bieden verschillende types vlaggen- en baniermasten aan. Ga je voor een polyester of een aluminium mast voor jouw vlaggen en banieren? Wil je de mast kunnen kantelen of wil je de vlaggen en banieren kunnen ophijsen… Zoveel mogelijkheden! Natuurlijk helpen wij jou op weg om samen de situatie te bekijken en een passend advies te geven.

 

 

Vlaggen of banieren, wat past bij jouw bedrijf?

Als je de juiste vorm en kwaliteit kiest trekken vlaggen en/of banieren de aandacht. Elke situatie vraagt om een andere oplossing waarbij wij maatwerk aanbieden voor masten, vlaggen en banieren. Wil je verzekerd zijn van jarenlange zichtbaarheid zonder omkijken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Tip (!) Wist je dat wij ook bewegwijzering voor buiten leveren?

Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Zullen wij ook voor jou aan de slag gaan?

vraag offerte aan