Interieur - Signpost B.V.

Interieur

Dat doen we


hoe we dit doen.

Interieur

Wil je ook je interieur een flinke boost geven? Dat komt goed uit. Want Signpost is gespecialiseerd in interieur styling. Maar ook in raambeletteringfotobehangakoestische panelen en meer. We bedenken en maken fantastisch ogende oplossingen voor jouw interieur. Daarbij vergeten we de praktische interieurkant natuurlijk niet. Denk maar aan onze akoestische panelen met unieke prints. Design en akoestiek gaan hand-in-hand. Lees snel verder wat we allemaal nog meer doen!

Zullen wij ook voor jou aan de slag gaan?

vraag offerte aan

Signpost dé interieur stylisten uit Oldenzaal

Bij Signpost zijn we gespecialiseerd in interieurstyling. Wij bedenken, ontwerpen en realiseren unieke interieurconcepten en designs voor jouw interieur. Onze studio bedenkt samen met jou een hippe en sfeervolle uitstraling. We vertalen jouw gedachten naar unieke ontwerpen. En we denken natuurlijk mee in praktische oplossingen en toepassingen van materiaal, kleur en akoestiek. We realiseren een fijne werkomgeving maar nét even anders.

Populaire interieurtoepassingen zijn fotobehang, akoestische panelen, decodoeken en 3D letters in diverse vormen en materialen. Bekijk onze projecten om een indruk te krijgen van de geweldige opdrachten die wij al hebben mogen doen! Daarnaast completeren we jouw nieuwe interieur graag met signing en wayfinding in je pand. We maken de uitstraling van je bedrijfspand graag af met gevelreclame en vlaggen en banieren.

Signpost is gespecialiseerd in interieurstyling voor hotels, restaurants, kantoren, sportvoorzieningen, welness, zorg- en ziekenhuizen, winkels, kapsalons, bedrijfspanden, showrooms, theaters en meer.

 

 

Raambelettering en folie als onderdeel van je interieur

Ramen en glaspartijen zowel binnen als buiten onderdeel maken van je nieuwe interieur? Dat komt goed uit, want bij Signpost bieden we je diverse zon-, uv- en warmtewerende raamfolies die voor bijna iedere toepassing geschikt zijn.

Ons ontwerpteam en onze monteurs zijn ook hier gespecialiseerd in het combineren van praktisch vakmanschap met unieke designs. Want met onze warmtewerende folies bespaar je ook nog eens op de energierekening.

Of je nou de glaspartij van je winkel wil beletteren (decoratieve folie) of raamfolie wil gebruiken om de inkijk op jouw werkplek tegen te gaan (etsfolie). Signpost heeft al vele jaren ervaring op het gebied van raamfolie en raambelettering voor jouw interieur.

Jouw interieurwensen en -eisen zijn voor ons een enorme uitdaging. Dus bel ons direct. Of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij gaan graag voor jou aan de slag!

 

 

Fotobehang laat jouw interieur eruit knallen!

Welk bedrijf herkent het niet? Die ene saaie wand op kantoor die voor iedereen al jaren een doorn in het oog is. Bij Signpost creëren we uitnodigende en inspirerende werkomgevingen. Fotobehang is een geweldige oplossing om jouw interieur te boosten.

Neem een kijkje bij onze reeds opgeleverde projecten om te zien wat wij zoal hebben mogen realiseren voor onze klanten. We zijn er supertrots op! Ook hier verbinden we de praktische elementen. Denk daarbij aan brandvertragende fotobehang oplossingen, met uniek design, die aansluiten bij jouw huisstijl. Fantastisch toch?

 

 

Design en akoestiek verenigd in onze akoestische panelen

Hevige geluidsklanken en nagalmen wekken irritatie op en zorgen voor een negatieve invloed op de concentratie van jou en je collega’s. Vervelend. Maar gelukkig hebben we ook hiervoor diverse innovatieve oplossingen. Akoestische panelen wel te verstaan. En daarbij combineren we natuurlijk het functionele met design. Prints en patronen die passen bij jouw interieur. Die opvallen. Die goed voelen. Daarvoor kom je naar Signpost.

 

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij ons. Of neem contact op met onze studio. We komen graag bij je langs om te sparren. Maar je mag natuurlijk ook naar ons bedrijfspand in Oldenzaal komen. Geef je interieur ook een boost en verbaas je bezoekers. Graag tot snel!

Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Zullen wij ook voor jou aan de slag gaan?

vraag offerte aan