Auto wrappen - Signpost B.V.

Auto wrappen

Dat doen we


hoe we dit doen.

Auto wrappen

Het wrappen van auto’s wordt steeds populairder. Je eigen sport- auto wrappen, het beletteren van bedrijfsbussen of het bestickeren van vrachtwagens. Signpost is gespecialiseerd in het wrappen van auto’s. Dus ben jij van plan je auto te laten wrappen? Neem dan direct contact met ons op!

Zullen wij ook voor jou aan de slag gaan?

vraag offerte aan

Wat is car wrapping oftewel je auto laten wrappen?

Het wrappen van auto’s wordt steeds populairder. Maar wat is auto wrappen nou precies? Het is eigenlijk heel simpel. Het wrappen van je auto wordt gedaan door je auto gedeeltelijk of volledig te beplakken met een laagje wrapfolie.

 

 

 

Door je auto te laten wrappen kun je heel gemakkelijk en goedkoop de kleur van je auto veranderen. En weet je wat nog veel mooier is? De wrapfolie beschermt ook nog eens de lak van je auto. Zo is je auto beter beschermd tegen krasjes van takken en bijvoorbeeld steenslag. Het wrappen van je auto heeft dus ook nog diverse praktische voordelen.

We kunnen natuurlijk ook alleen je auto of bedrijfsbus bestickeren in plaats van wrappen. Wij zijn gespecialiseerd in voertuigreclame.

 

 

Veelgestelde vragen over het wrappen van je auto

Door je auto te wrappen verander je niet alleen het uiterlijk van je auto, je beschermt je auto ook nog eens met een laagje wrapfolie. Toch zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. En die zetten we hieronder voor je op een rijtje.

 

(1) Ik wil mijn auto laten wrappen maar kan ik er nog mee door de wasstraat?

Ja hoor. Geen probleem! Als je, je auto net hebt laten wrappen is het wel beter om je auto de eerste 2 dagen niet te wassen. Je weet dan zeker dat de aangebrachte wraplaag goed is gehecht aan de lak van je auto.

 

(2) Helpt car wrapping tegen krassen?

Jazeker. De wrapfolie zorgt voor een extra beschermende laag op jouw auto. Dat betekent dat je auto door het wrappen beter bestand is tegen oppervlakkige schades. Je hebt dus minder kans op krasjes door bijvoorbeeld takken of steenslag. Een ander voordeel? De wrapfolie beschermt de lak van je auto tegen UV straling.

 

(3) Hoe lang duurt het om mijn auto te laten wrappen?

Voor het wrappen van jouw auto nemen we enkele dagen de tijd. Het is precisiewerk en wordt altijd uitgevoerd door onze gespecialiseerde vakmensen. Het wrappen zelf duurt dus niet heel lang. Wil je weten of we binnenkort nog een plekje vrij hebben in onze agenda? Bel ons dan even of vraag een vrijblijvende offerte aan.

(!) Ook gaaf.. wij kunnen ook je boot wrappen!

 

 

Je auto laten wrappen bij Signpost is een feestje!

Heb je al een ontwerp? Super! Wil je een ontwerp laten maken? Dat kan! Signpost is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanbrengen van de wrapfolie. Wij leveren altijd de hoogste kwaliteit door toepassing van kwaliteitsfolies van 3M of Avery voor car wrapping.

Signpost maakt van jouw auto een echte blikvanger. Dus overweeg je je auto te laten wrappen? Neem dan direct contact met ons op. Of vraag (altijd geheel vrijblijvend) een offerte bij ons aan. We hebben al honderden auto’s voorzien van wrapfolie. So is yours next?

Wist je dat we ook vrachtwagens bestickeren?

Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Zullen wij ook voor jou aan de slag gaan?

vraag offerte aan