Auto bestickeren - Signpost B.V.

Auto bestickeren

Dat doen we


hoe we dit doen.

Auto bestickeren

Je auto laten bestickeren is een doeltreffende manier van reclame. Of het nu een klein logo is of een complete huisstijl. Bij Signpost weet je zeker dat de voertuigreclame op een professionele wijze uitgevoerd wordt. Vakmanschap en kwaliteit zijn onze kernwaarden. Ook je auto laten bestickeren? Neem dan direct contact met ons op!

Maak ook kennis met buitenreclame van Signpost of juist signing voor binnen!

Zullen wij ook voor jou aan de slag gaan?

vraag offerte aan

Auto bestickeren wat is dat nou precies?

Je auto laten bestickeren is niet even een sticker plakken. Er zijn tal van maatwerk oplossingen waarin wij graag advies geven. Of het nu gaat om alleen een logo bestickeren of een compleet ontwerp, alles is mogelijk… Je auto laten bestickeren in jouw huisstijl, met full colour foto’s, afbeeldingen of een volledige auto wrap voor maximale zichtbaarheid.

Daarnaast bieden wij ook magneet stickers aan. Deze zijn ideaal als tijdelijke belettering met als voordeel dat je ze meerdere keren kunt gebruiken zonder dat het lijmresten achterlaat. Je kunt de plaat van de auto afhalen als dat nodig is en deze er zo weer opplakken.

Wat moet je weten over je auto laten bestickeren

Het bestickeren van je auto moet niet alleen de aandacht trekken, je moet er ook jarenlang onbezorgd plezier van hebben. Bij Signpost weet je zeker dat het op een professionele wijze gedaan wordt. Wat kun je van onze auto bestickering verwachten:

 

Auto bestickering met kwalteitsfolie

Wij werken alleen maar met kwaliteitsfolies. Je auto laten bestickeren geeft geen schade aan de lak. Door de folie blijft de lak van jouw auto zelfs langer mooi!

 

Kan je door de wasstraat als je je auto laat bestickeren?

Jazeker kan dat. Wanneer je de auto hebt laten bestickeren mag deze alleen de eerste 48 uur niet gewassen worden i.v.m. de hechting van de folie.

 

Van ontwerp tot auto bestickeren

Alles onder 1 dak! Van advies, ontwerp, productie tot het uiteindelijk bestickeren van de auto. Het is nauwkeurig werk en wordt altijd uitgevoerd door onze gespecialiseerde vakmensen. Maar ook als er al een ontwerp is verzorgen wij graag de montage, eventueel bestickeren wij zelfs op locatie.

In onze studio zitten ervaren ontwerpers die aan de hand van jouw huisstijl, product of dienst de auto omtoveren naar een visitekaartje met de “wauw factor”. Wist je dat we ook vrachtwagens bestickeren?

 

Zet jouw bedrijf of dienst in de spotlights en laat je auto bestickeren!

Wanneer je je auto laat bestickeren maak je reclame terwijl je gewoon aan het werk bent. Auto bestickeren is een van de meest effectieve én voordeligste manieren om jouw huisstijl, uitstraling, product of dienst te presenteren aan potentiële klanten. Oftewel een “rijdend visitekaartje”.

Of het nu gaat om het bestickeren van één bedrijfswagen of een geheel wagenpark, ieder project krijgt bij ons de aandacht die het verdient. Met onze ervaring in auto bestickeren kunnen we jou dus goed adviseren in een totaaloplossing voor alle voertuigen.

Benieuwd of we binnenkort nog een plekje vrij hebben in onze agenda? Meer inspiratie? Bekijk dan onze projecten waar we boten wrappen!

Nb. laat je ook inspireren door onze beursstand ontwerpen, freesletters voor bedrijven en gevelreclame.

Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Zullen wij ook voor jou aan de slag gaan?

vraag offerte aan