Fotobehang - Signpost B.V.

Fotobehang

Dat doen we


hoe we dit doen.

Fotobehang

Fotobehang is ‘het’ product voor een upgrade in jouw bedrijfsinterieur. Jouw huisstijl, een mooie inspirerende afbeelding of een ander uniek design. Maak je wand als nieuw met fotobehang.

Zullen wij ook voor jou aan de slag gaan?

vraag offerte aan

Fotobehang voor jouw bedrijf of instelling

Een saaie wand op kantoor? Een uitnodigende omgeving creëren in een zorginstelling? Maar ook in scholen, hotels, horeca en retail is fotobehang een must. Fotobehang is een eenvoudig en doeltreffend product, zonder enige verbouwing heeft jouw interieur een compleet andere uitstraling!

We don’t renovate spaces, we transform them!

 

 

 

Fotobehang voor een interieur transformatie

Met onze kennis en passie hebben wij de afgelopen jaren al veel grote en kleine fotobehang projecten mogen aanpakken. Ons fotobehang is UV bestendig, de prints verkleuren niet door de zon. Daarnaast zijn ze brandvertragend en hebben ze een brandcertificering.

Wij hebben talloze mooie afbeeldingen die wij kunnen inzetten als fotobehang in jouw interieur. Natuurlijk wordt alles op maat gemaakt en bedrukt. Of heb je zelf al een idee, design of afbeelding? Graag denken wij met jou mee om een optimaal resultaat te behalen met de “wow” factor. Ga voor een complete interieurtransformatie of wil je net dat ene kleine muurtje aanpassen die al langer een doorn in het oog is. Alles is mogelijk!

Nb. maak ook kennis met onze raambelettering of raamfolie oplossingen voor jouw bedrijfsinterieur.

 

Welk soort fotobehang kies jij?

Wij hebben meerdere soorten fotobehang die wij bedrukken passend bij jouw interieurtransformatie. Daarbij kijken wij naar de toepassing en de omgeving waarin deze geplaatst gaat worden. Wil je zelf de uitdaging aangaan om te behangen of wil je liever dat het professioneel gemonteerd wordt? Onze monteurs van Signpost staan voor je klaar.

Buitenreclame gewenst? Kies dan voor bedrukte spandoeken!

 

 

Naadloos fotobehang

Naadloos fotobehang kun je customizen zoals jij dat wil. Jouw eigen huisstijl of een inspirerende foto, alles is mogelijk. Niet voor niets wordt naadloos fotobehang steeds populairder. Naadloos fotobehang wordt uit één stuk geprint, dus geen lelijke naden en loszittende hoekjes meer.

 

WalltexPro fotobehang

Ga je voor een heavy duty fotobehang dat kras- en stootvast, waterafstotend, PVC vrij en geurloos is? Kies dan voor ons WalltexPro fotobehang. Vooral geschikt voor ruimtes met veel daglicht. WalltexPro fotobehang geeft geen lichtreflectie. Het is compleet te bedrukken in jouw eigen print of afbeelding.

 

MultiTexPro fotobehang

Wil jij meer halen uit wandbekleding dan alleen een mooie uitstraling? MultiTexPro is een egaliserende, isolerende en geluiddempende wandbekleding. Daarnaast werkt deze oneffenheden tot 4 mm compleet weg. Geen stukadoor meer nodig! Natuurlijk bedrukken wij deze in jouw eigen stijl, of in uni / RAL kleur.

 

 

Ga ook voor een interieur upgrade

Wil je meer weten over ons fotobehang of wil je graag advies voor jouw bedrijf of organisatie? Als specialist in naadloos fotobehang helpen wij jou graag! “Van design tot montage”. Kom vandaag nog langs voor een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken, of vraag gelijk een offerte aan.

Tip (!) Wist je dat je ook akoestische panelen met een speciale fotoprint kunt laten uitvoeren?

Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Zullen wij ook voor jou aan de slag gaan?

vraag offerte aan