Wayfinding - Signpost B.V.

Wayfinding

Dat doen we


hoe we dit doen.

Wayfinding

Wayfinding letterlijk vertaald ‘de weg vinden’ of navigeren’. Omdat iedereen een andere manier van zoeken heeft, is het voor iedereen verschillend wat de beste manier van wayfinding is. Wij geven altijd eerst een professioneel advies over de mogelijkheden van wayfinding. Binnen signing is onze passie bij Signpost!

Zullen wij ook voor jou aan de slag gaan?

vraag offerte aan

De kracht van goede wayfinding

Wayfinding is niet alleen effectief maar draagt ook bij aan de sfeer op de werkvloer. Daarnaast leveren ze een onderscheidende bijdrage aan de uitstraling van jouw bedrijf. Het is efficiënt en prettig als bezoekers, medewerkers of leveranciers snel en eenvoudig zonder stress hun weg kunnen vinden en met behulp van wegwijzers zonder vertraging op de juiste plek belanden.

 

 

Wayfinding kom je in bijna elk gebouw tegen. Het kan zo eenvoudig zijn als het bordje “ingang” bij de voordeur of een naambord op de deur. Deurborden, wandborden, informatieborden, aanwezigheidsborden en verwijsborden begeleiden bezoekers vlot door het gebouw tot op hun bestemming.

Nb. wij bieden ook buitenbewegwijzering voor bedrijven aan. Check it out!

 

Hoe zorg je voor een optimale wayfinding

Wayfinding is altijd maatwerk, n.a.v. een bezoek aan de locatie krijgen wij een een inzicht hoe de gebruiker de omgeving ervaart en welke kansen er liggen. Hierna werken wij een plan uit om een tot een functionele en sterke wayfinding te komen. Signpost zorgt voor zowel uitvoering als realisatie van de wegwijzers en denkt mee over materiaalkeuze en het ontwerp van de wayfinding.

 

 

Wat zijn de mogelijkheden in wayfinding

Wayfinding is meer dan een paar deur- of verwijsborden monteren. Een goede binnen bewegwijzering valt of staat met een goed uitgedacht plan. Signpost levert diverse soorten, modellen en materialen voor deurborden, wandborden, informatieborden, aanwezigheidsborden, verwijsborden, parkeerborden, reclameborden én zuilen.

 

Calamiteitenplan

Om de veiligheid van medewerkers en bezoekers te kunnen garanderen is een calamiteitenplan van groot belang. Het ontruimingsplan, calamiteitenplan en de aanduidingen voor de nooduitgangen zijn een essentieel onderdeel van wayfinding.

 

Vloerstickers

In de samenleving van nu, is afstand kunnen houden belangrijk. Naast dat je wayfinding zo eenvoudig mogelijk wil maken voor jouw (potentiële) klanten, is het dus ook belangrijk dat zij dit op gepaste afstand van andere bezoekers kunnen doen. Dit kan snel en eenvoudig gerealiseerd worden wanneer er vloerstickers op de looppaden worden ingezet.

Maar ook belettering op de vloer is heel geschikt als wayfinding.

 

 

Creatieve wayfinding

Naast alle standaard bewegwijzering gaan wij ook een creatieve uitdaging niet uit de weg. Wat te denken van Wayfinding verwerkt op muren, in raamfolie & raambelettering of op vloeren, wij gaan geen uitdaging uit de weg. Of misschien wel freesletters! Neem voor advies (en koffie) contact met ons op!

Tip: Hou de inzet van wayfinding simpel. De klant wil duidelijkheid en snel op de plaats van bestemming zijn, ze moeten door de bomen het bos kunnen zien!

 

Ontdek de mogelijkheden van indoor Wayfinding

Wij denken graag mee over hoe wayfinding kan bijdragen aan jouw bedrijf. Maak snel een afspraak om samen tot de beste mogelijkheden te komen. Ligt er al een plan voor wayfinding en wil je dit zo snel mogelijk in huis hebben? Neem dan contact met ons op om te kijken naar de best mogelijke producten voor jou!

Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Zullen wij ook voor jou aan de slag gaan?

vraag offerte aan