Interieur styling - Signpost B.V.

Interieur styling

Dat doen we


hoe we dit doen.

Interieur styling

Interieur styling bij Signpost is een perfecte combinatie van kennis en kunde! Signpost is een full service reclamebedrijf en denkt graag met jou mee! Ga voor een opvallende én unieke interieur styling. Met onze custom made producten sluiten wij perfect aan bij de uitstraling die jij graag wil neerzetten.

Zullen wij ook voor jou aan de slag gaan?

vraag offerte aan

Interieur styling door Signpost

Of het nu gaat om een complete rebranding van je bedrijf waarbij het hele interieur moet worden aangepakt of een enkel element, wij staan voor je klaar. Een custom made behang met mooie print of een grote afbeelding, freesletters aan de muur, een balie of een kast die gewrapt moet worden? Dat doen we allemaal!

Denk ook eens aan liftdeuren of toegangsdeuren die onze wrap specialisten omtoveren naar de mooiste creaties! Wil je die saaie wanden of raampartij omtoveren naar een echte eyecatcher? Onze interieur styling specialisten komen bij je langs om de situatie te bekijken. Zo krijgen we een beter gevoel van wat jij graag wil en komen we samen tot een prachtig interieur styling concept.

Bekijk ook (!) Signpost is ook jouw partner op het gebied van voertuigreclame zoals het bestickeren van vrachtwagens of auto’s.

 

 

Interieur styling van concept tot realisatie

Al vele tevreden klanten zijn je voorgegaan. Interieurfolie, wandbekleding, raambelettering of wanddecoratie. Wij beginnen altijd met een concept ontwerp aan de hand van jouw eisen en wensen voor interieur styling.  Duurzaam en kwaliteit zijn voor ons kernwoorden.

Creëer een wauw effect als een (potentiële) klant bij jou binnenkomt. Interieur styling is de sleutel naar herkenbaarheid in jouw bedrijf. Wij hebben ruime keuze aan diverse materialen die wij gebruiken. Denk ook eens aan egaliserend, isolerend en geluiddempend behang bedrukt naar wens. Deze werkt oneffenheden op de muur tot 4 mm feilloos weg. Geen stukadoor meer nodig. Innovatieve interieur styling!

 

 

Interieur styling opties

Als je aan interieur styling denkt zijn er verschillende opties mogelijk. Hieronder staan een aantal opties waarmee Signpost je graag van dienst is.

 

Interieurfolie

Wil jij jouw interieur voorzien van een andere uitstraling zonder dat er gesloopt of geschilderd hoeft te worden. Onze interieurfolie is de perfecte oplossing hiervoor! Elk oppervlak is te wrappen, denk ook aan kozijnen, deuren, balies, keukens en vele andere interieur objecten. Interieur styling to the point! Hout, natuursteen, metaal, UNI kleuren, mat, glans… noem maar op! Wil je onze grote collectie aan interieurfolies bekijken? Kom dan gauw eens langs voor een kop koffie!

 

Wandbekleding

Een fotobehang is een echte upgrade voor jouw interieur, een saaie wand is niet langer een issue. Ook een complete wallwrap behoort tot de styling mogelijkheden. Schilderen is niet langer nodig. Daarnaast zijn er diverse soorten behang die wij custom made bedrukken.

 

 

Raambelettering

Raambelettering is een mooie toevoeging op interieur styling. Zet jouw raampartij in de spotlights en zet deze in als visuele communicatie.

 

 

Wand- en vloerdecoratie

Wij hebben niet alleen aandacht voor de grote objecten in interieur styling, ook denken wij mee aan de wand- en vloerdecoratie. Wandborden, akoestische panelen, textielframes, freesletters, vloerstickers, schoonloopmatten etc… alles in de uitstraling die past bij jouw interieur styling.

 

 

Wacht niet langer en upgrade jouw interieur styling!

Wij zijn benieuwd naar jouw interieur styling ideeën en denken graag als partner mee om deze te realiseren! De koffie staat klaar. Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze specialisten. Weet je al precies wat je wil qua interieur styling? Vraag dan direct geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij geven jouw interieur een upgrade naar het hoogste niveau!

Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Zullen wij ook voor jou aan de slag gaan?

vraag offerte aan