Raamfolie - Signpost B.V.

Raamfolie

Dat doen we


hoe we dit doen.

Raamfolie

Raamfolie is al jaren een populaire raamdecoratie. Niet alleen bij woonhuizen maar ook bij bedrijven, kantoren en winkels. Raamfolie hoeft niet alleen praktisch te zijn maar is juist ook decoratief! Een fantastische oplossing voor signing binnen.

Zullen wij ook voor jou aan de slag gaan?

vraag offerte aan

Raamfolie, wat is er allemaal mogelijk?

Raamfolie is een voordelige vorm van reclame. Snel realiseerbaar en altijd vakkundig aangebracht door onze monteurs. Geef jouw bedrijf een uniek karakter en verander het uiterlijk van kantoren, trappenhuizen, winkels en andere ruimtes in een handomdraai!

Raamfolie gaat lang mee en is eenvoudig schoon te maken. Je kunt gewoon je ramen wassen zonder dat de folie eraf gaat. Raamfolie is niet schadelijk voor het glas!

 

 

Raamfolie heeft vele voordelen!

Raamfolie heeft zich de afgelopen jaren al bewezen. Vele tevreden klanten hebben wij al mogen helpen met raamfolie op ramen of glazen interieurobjecten. Of het nu gaat om de praktische werking als wayfinding of als decoratie, wij geven aan de hand van jouw eisen en wensen een passend advies.

Raamfolie is de “finishing touch” van jouw uitstraling.

 

Welke toepassingen van raamfolie zijn er?

Raamfolie is bij Signpost verkrijgbaar in allerlei soorten en wordt altijd op maat gemaakt. Hieronder een opsomming van de mogelijkheden met raamfolie:

 

Etsfolie

Etsfolie is in verschillende soorten verkrijgbaar, van anti inkijk tot transparant. Etsfolie wordt vooral gebruikt om net wat meer privacy te creëren zonder dat dit ten koste gaat van de lichtdoorlatendheid. Kies je voor een neutrale etsfolie, diapositief uitgesneden of ga je voor een beprinte etsfolie?

 

 

Zonwerende folie

Zonwerende raamfolie helpt energie te besparen en verhoogt het comfort binnen in jouw bedrijfspand. In de winter gaat veel warmte via het glas verloren terwijl zonnewarmte in de zomer juist voor een toename van de binnentemperatuur zorgt. Zonwerende raamfolie kan worden toegepast in elke bedrijfsruimte, etalage, kantoorruimte of ieder bedrijfspand. Daarnaast is het ook uitermate geschikt voor op de ruiten van auto’s, campers, caravans of zelfs boten.

 

 

Veiligheidsfolie

Een veel gevraagde raamfolie is de veiligheidsfolie. Met veiligheidsfolie kan de ruit wel kapot maar de folie beschermt tegen verwondingen door rondvliegende glassplinters. Veiligheidsfolie heeft bovendien nog meer functies dan meer veiligheid alleen. De raamfolie is inbraakvertragend, brandvertragend en uv-beschermend.

 

Decoratieve folie

Wil jij een unieke vorm van raamfolie? Wij bieden een scala van speciale folies voor elke uitstraling. Door middel van een full colour print op glasheldere folie lijkt het net alsof het glas bedrukt is. Of creëer een gaaf regenboog effect op ramen of glazen interieurobjecten met regenboog glasfolie. Een ander veel gevraagde raamfolie is de one way vision folie. Hierbij is het mogelijk om van binnen naar buiten te kijken, maar andersom niet.

 

Raambelettering

Raambelettering is een echte blikvanger voor jouw winkel of bedrijfspand en kan een perfecte toevoeging zijn. Bij raambelettering kunnen wij iedere gewenste vorm of logo maken zowel full colour als bestaande folies. Belettering is een goedkope en doeltreffende oplossing als reclame.

 

Ook raamfolie in jouw stijl?

Wil jij net even die extra toevoeging in het interieur maar weet je niet zo goed waar te beginnen? Natuurlijk kijken wij graag mee met een professionele blik.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. nb. bekijk ook onze mogelijkheden qua freesletters of wandborden.

Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Zullen wij ook voor jou aan de slag gaan?

vraag offerte aan