Vrachtwagen bestickeren - Signpost B.V.

Vrachtwagen bestickeren

Dat doen we


hoe we dit doen.

Vrachtwagen bestickeren

Ook voor het bestickeren van een vrachtwagen ben je bij Signpost aan het juiste adres. Met een mooie belettering of full colour wrap creëren wij een rijdend visitekaartje. Doordat jouw vrachtwagen dagelijks veel tijd doorbrengt op de weg is er een enorm bereik. Signpost is dé specialist op het gebied van vrachtwagen bestickeren. Dus wil jij ook op een snelle en eenvoudige manier veel naamsbekendheid d.m.v. bestickeren? Neem dan direct contact met ons op!

Zullen wij ook voor jou aan de slag gaan?

vraag offerte aan

Een vrachtwagen of een compleet wagenpark bestickeren

Een enkele trekker, oplegger, bakwagen, vrachtwagen combinatie of zelfs een compleet wagenpark bestickeren niks is te gek voor ons. Signpost heeft al meer dan 20 jaar ervaring met opdrachtgevers uit de transportsector. Niet voor niets een betrouwbare partner in het bestickeren van voertuigreclame!

“Een vrachtwagen is een uniek communicatiemiddel met een grote attentiewaarde, je ziet ze niet snel over het hoofd”

Welke soorten vrachtwagens bestickeren wij?

Jouw vrachtwagen in een echte eyecatcher veranderen? Diverse folies en full colour prints maken het verschil. Wij bestickeren een vrachtwagen uitsluitend met kwaliteitsfolies waardoor er jarenlang niet naar omgekeken hoeft te worden. Wat is er mogelijk:

 

Vrachtwagen en trailer bestickeren

Een vrachtwagen is niet meer weg te denken uit het straatbeeld! Een uniek communicatiemiddel met een groot bereik. Wij passen het ontwerp van laadbak tot cabine volledig op jouw huisstijl, wensen en voertuig aan.

We bestickeren auto’s en bedrijfsbussen natuurlijk ook.

 

Bakwagen bestickeren

Eindeloze mogelijkheden. Wat een ruimte voor een mooie reclameboodschap, het bestickeren in eigen huisstijl of een stoere full colour print. Van opvallend tot zakelijk.

 

Tankwagen bestickeren

Ook de ronde vormen van een tankwagen zijn geschikt voor bestickeren. Belettering, contour markering, full colour prints. Alles kan!

 

Foodtruck bestickeren

Als er één voertuig is dat lekker mag opvallen is het wel een foodtruck. Heb je zelf al een thema of kunnen onze creatieve toppers helemaal los gaan met? En mocht je nog lichtreclame, stoepborden of zelfs aankleding van jouw “area” nodig hebben, ook daar zorgen wij voor!

 

Camper bestickeren

Wil jij jouw camper laten opvallen? Door een camper te bestickeren of zelfs te wrappen ontstaat er een hoge attentiewaarde voor jouw huisstijl, campagne of programma. Hetzelfde principe als het wrappen van auto’s.

 

Na het bestickeren kan jouw vrachtwagen weer snel de weg op!

Jouw vrachtwagen moet natuurlijk zo min mogelijk stilstaan. Voordat wij de vrachtwagen daadwerkelijk bestickeren, ligt al het benodigde materiaal al op maat klaar. Oude bestickering? No problemo, deze kunnen wij zorgvuldig verwijderen. In onze werkplaats ligt alles bij de hand om de vrachtwagen te bestickeren en is er voldoende ruimte om de belettering uit te voeren. Zo kan jouw vrachtwagen weer snel de weg op!

Signpost maakt van jouw vrachtwagen een echte blikvanger. Heb je al een design of laat je het creatieve proces aan onze ervaren designers over? Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij jouw vrachtwagen snel en vakkundig bestickeren. “No time, no waste”.

Wij staan garant voor de hoogst mogelijke kwaliteit en meest unieke vrachtwagen designs. Vraag naar de mogelijkheden! Wil je verder geïnspireerd worden? Wij wrappen ook boten!

Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Zullen wij ook voor jou aan de slag gaan?

vraag offerte aan