Akoestische panelen - Signpost B.V.

Akoestische panelen

Dat doen we


hoe we dit doen.

Akoestische panelen

Akoestische panelen in het interieur van jouw bedrijf? Als een interieur een lange nagalm heeft wekt dit irritatie en vermoeidheid op. Daarnaast heeft dit een negatieve invloed op de concentratie. Met onze akoestische panelen ga je voor een mooie geluidsoplossing met een unieke uitstraling. Alle soorten bedrukkingen zijn mogelijk!

Wat een mooie innovatie! Akoestische panelen met eigen bedrukking.

Zullen wij ook voor jou aan de slag gaan?

vraag offerte aan

Akoestische panelen, minder nagalm mooie uitstraling

Akoestische panelen leveren een onderscheidende bijdrage aan de huisstijl van jouw bedrijf. Met de verschillende mogelijkheden van onze akoestische panelen is er altijd iets wat bij jouw uitstraling past. Wij bedrukken de akoestische panelen in elke print of ieder patroon en zorgen ervoor dat deze passend is binnen jouw interieur.

Waar worden akoestische panelen ingezet? Eigenlijk is het overal mogelijk; Kantoren, restaurants, winkels, ziekenhuizen, scholen. Bedenk het maar! Natuurlijk komen wij graag bij je langs om de situatie ter plekke te bekijken. Vanuit daar bespreken we samen de mogelijkheden.

Akoestische panelen, voor een functioneel interieur

In een kantoor of winkelomgeving draagt een aangename akoestiek bij aan het (verkoop) succes. Daarnaast is het ook mooie aankleding voor in het interieur.
Onze akoestische panelen absorberen en isoleren geluidsgolven en gaan daarmee stress en afleiding tegen.

Welke vormen van akoestische panelen zijn

Wij hebben vele mogelijkheden in akoestische oplossingen! Er is zoveel te kiezen. De akoestische panelen zijn niet alleen hangend, maar ook staand en rijdend verkrijgbaar. Natuurlijk met de print die bij jouw bedrijf past!

 

 

Akoestische wandpanelen

Wil jij een mooie wanddecoratie combineren met een aangename akoestiek? Ga dan voor akoestische panelen voor aan de wand. Natuurlijk bedrukt naar wens.

Akoestische hexagons

Op dit moment zijn hexagons razend populair! Een mooi zeshoekig akoestisch paneel met jouw eigen huisstijl, print of foto. (betreft een foto print wat lijkt op fotobehang) En wat is er mooier dan dit te combineren met een functie!

 

 

Akoestische roomdividers

Een aangename plek creëren door middel van bedrukte akoestische roomdividers. Het geluid blijft in de afgeschermde ruimte, wordt aangenaam gedempt en blijft daar ook. Je kunt kiezen uit staande of rijdende roomdividers, daarnaast zijn de staande dividers koppelbaar.

Akoestische bureau dividers

Een perfecte werkplek creëer je door middel van de akoestische bureau dividers. Een stille omgeving met voldoende privacy. Ook nog eens bedrukt in jouw eigen huisstijl / uitstraling. Wist je dat de productiviteit stijgt door een aangename akoestiek op de werkplek?

Akoestische plafondpanelen

Het plafond is meestal het grootste oppervlakte in een ruimte en daardoor perfect voor geluid optimalisatie. Door middel van onze bedrukte akoestische plafondpanelen, wordt jouw ruimte een echte eyecatcher!

 

Profiteer ook van perfecte akoestiek met jouw eigen look

Wil jij ook de perfecte akoestiek creëren met een unieke uitstraling? Dan staan wij klaar om akoestische panelen voor jou te realiseren. Neem contact met ons op, plan een adviesgesprek in of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij verzorgen voor jou een ruimte die net zo goed klinkt als hij eruitziet!

Nb. wij bieden ook raambelettering, signing binnen en wayfinding. Bekijk het snel!

Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Zullen wij ook voor jou aan de slag gaan?

vraag offerte aan