Boot wrappen - Signpost B.V.

Boot wrappen

Dat doen we


hoe we dit doen.

Boot wrappen

Een boot wrappen is enorm populair op dit moment. Je eigen zeiljacht, motorjacht of sloep laten wrappen of beletteren? Het kan allemaal. Signpost is een specialist in het wrappen van boten. Wil jij ook je boot laten wrappen op een professionele wijze? Neem dan direct contact met ons op. Want professionele voertuigreclame is ons op het lijf geschreven.

We kunnen jouw boot natuurlijk ook in je bedrijfsbranding uitvoeren!

Zullen wij ook voor jou aan de slag gaan?

vraag offerte aan

Waarom je boot laten wrappen?

Het wrappen van boten wordt steeds meer gedaan. Maar wat is wrappen nou precies? Door je boot te wrappen met folie breng je een extra beschermlaag op je boot aan. Je voorziet je vaartuig niet alleen van een nieuwe uitstraling maar zorgt ook voor een langere levensduur.

Door je boot te laten wrappen kun je heel eenvoudig en voordelig de uitstraling van je boot veranderen. De wrapfolie beschermt je boot tegen weer & wind en bij transport, stalling en evenementen. De hoogwaardige folie is er in verschillende kleuren en uitvoeringen, mat of glans. Belettering, striping, full colour prints… Niks is onmogelijk!

 

 

Veelgestelde vragen over het wrappen van je boot

Je boot laten wrappen geeft je de kans een unieke boot te varen zonder de originele gel-coat aan te tasten. Het wrappen van je vaartuig heeft ook nog diverse praktische voordelen. Het principe werkt hetzelfde als bij het wrappen van je auto.

 

Hieronder de meest gestelde vragen op een rijtje.

(1) Waarom je boot wrappen ipv spuiten?

Gewoon iets anders, een evenement of een boatwrap inzetten als reclame. Laat dan je boot wrappen in plaats van spuiten. Mooi, een langere levensduur en een stuk sneller en voordeliger. Wanneer je jouw boot weer wilt verkopen kun je de folie eenvoudig weer verwijderen. De boot is dan weer terug in dezelfde staat als voor het wrappen.

 

(2) Kan elk soort boot gewrapt worden?

Jazeker. Geen probleem! Iedere boot kan door ons gewrapt of beletterd worden. Kunststof, polyester en houten jachten en sloepen kunnen wij door middel van wrappen, voorzien van een compleet nieuwe uitstraling. Heb je al een ontwerp of wil je een ontwerp laten maken? Dat kan!

 

(3) Zit er veel onderhoud aan een boot wrap?

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsfolies. De folie is kleurecht en goed bestand tegen UV waardoor het overbodig is de boot jaarlijks in de was te zetten. Daarnaast zit op de wrapfolie een speciale toplaag waarop het vuil slecht hecht. Schoonmaken met water is voldoende.

Laat je verrassen door onze boot wrap!

Wil je een huisstijl ontwerp laten maken of heb je al een ontwerp? Dat kan! Een boot wrappen is precisiewerk en wordt altijd uitgevoerd door onze gespecialiseerde vakmensen. Wij leveren altijd de hoogste kwaliteit door toepassing van kwaliteitsfolies.

Signpost maakt van jouw boot een echte eyecatcher. Het wrappen zelf duurt dus niet heel lang. Wil je weten of we binnenkort nog een plekje vrij hebben in onze agenda? Bel ons dan even of vraag een vrijblijvende offerte aan.

(!) Wij verzorgen ook het bestickeren van auto’s en het bestickeren van vrachtwagens.

Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Zullen wij ook voor jou aan de slag gaan?

vraag offerte aan